Tilberedningstid : 45 Minutter
4 personer
Cider passer specielt godt til det lyse kød fra fisk
Ingredienser

600 gram rødspættefilet
1 løg
1 spsk citronsaft
1 dl fiskebouillon
2 – 3 dl halvtør cider
4 – 5 dl piskefløde
salt og peber
Tilbehør:
1 gulerod
1 porre
75 gram grønne bønner
1 lille squash
Instruktioner

Pil og hak løget fint og svits det i en sauterpande.
Krydr fiskefileterne med salt og peber og dryp dem med citronsaft.
Fold fiskefileterne sammen og læg dem i panden.
Hæld fiskebouillon og cider over.
Damp fisken under låg i 5-6 minutter.
Tag dem op og hold dem varme.
Si bouillonen over i en lille tykbundet gryde, og kog den ind til der er 1/2 dl. tilbage.
Tilsæt fløden og kog den til den begynder at tykne.
Smag til med salt, peber og citronsaft.
Rens grønsagerne. Skær gulerod og porre i tynde strimler. Skær squashen i skiver.
Kog grønsagerne – de skal stadig være sprøde – og fordel dem på varme tallerkener.
Læg fiskefileterne ovenpå og hæld sovsen ved.