Tilberedningstid : 20 Minutter
4 personer
Cider passer fint til retter med fjerkræ
Ingredienser
- 1 hel kylling
- 2-3 æbler
- 2 løg
- 200 gram champignon
- 3 dl halvtør cider
- 1/2 liter piskefløde
Instruktioner
- Partér kyllingen, brun stykkerne på en pande og kom dem i et ildfast fad.
- Fjern kernehuset på æblerne og skær dem i både.
- Skyl champignonerne og skær dem i skiver.
- Skræl løgene og hak dem.
- På samme pande, som kyllingen er brunet på, ristes æblerne og lægges op på de brunede kyllingestykker.
- Kom løg og champignon på samme pande, og sauter dem let af, til de får farve og bliver møre.
- Kom cider over, kog godt igennem og tilsæt fløden.
- Når det hele er kogt godt igennem, hældes det over kyllingen og sættes i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 25-30 minutter.
Efterlad en kommentar
You must be logged in to post a comment.