Tilberedningstid : 20 Minutter
4 personer
Cider passer fint til retter med fjerkræ
Ingredienser

  • 1 hel kylling
  • 2-3 æbler
  • 2 løg
  • 200 gram champignon
  • 3 dl halvtør cider
  • 1/2 liter piskefløde

Instruktioner

  • Partér kyllingen, brun stykkerne på en pande og kom dem i et ildfast fad.
  • Fjern kernehuset på æblerne og skær dem i både.
  • Skyl champignonerne og skær dem i skiver.
  • Skræl løgene og hak dem.
  • På samme pande, som kyllingen er brunet på, ristes æblerne og lægges op på de brunede kyllingestykker.
  • Kom løg og champignon på samme pande, og sauter dem let af, til de får farve og bliver møre.
  • Kom cider over, kog godt igennem og tilsæt fløden.
  • Når det hele er kogt godt igennem, hældes det over kyllingen og sættes i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 25-30 minutter.