Pomona halvtør cider

Pomona halvtør cider beskrives som fyldig og aromatisk med en harmonisk blanding af sødme og syrlighed af æbler. Aromaen er meget frugtagtig og præget af æbler og blomster med et nøddeagtigt islæt. Pomona gylden cider er en meget frisk drik og den er velegnet som velkomstdrink, aperitif eller som en kølig drink på caféen eller på terrassen på en lys dansk sommeraften.

Pomona halvtør cider indeholder 5,8 % alkohol og sælges i en 75 cl. flaske med champagneprop. Denne cider er især god at drikke til mad som et friskt alternativ til hvidvin eller øl – f.eks. til frokost, ostebord eller til fisk eller fjerkræ. Cider kan med fordel anvendes i mad – se vores madopskrifter.

Pressen skrev:

“Fin, let, syrlig smag af frisk æbleskræl. Syrligheden får den til at virke behageligt tør. Saftig og ren æblefrugt med et strejf af vitaminpiller.”
5 af 6 stjerner, Morten Iversen, 24timer, 8. januar 2008

“Ifølge den romerske gudelære er Pomona frugttræernes gudinde. Og hun må have taget sig vældig godt af de fynske æbler, som er blevet til denne dejlige cider. Den dufter af pære og kvæde og har et strejf af øl, mens smagen er fuld af friske grønne æbler og citrus. En rigtig mad-cider, der vil være fin til en sammenkogt ret med svinekød samt til kraftige og lidt fede retter.”
Bedst til prisen, Mariette Tiedemann og Stig Christensen i MAD & venner, september 2007

“Man tror knap sine egne smagsløg. Uhmm. Det minder mest om en særlig æble-champagne, prikkende på tungen og først syrlig, så søde bobler”
Jan Røge, BT, 6. juli 2007

“… et glimrende produkt, som Kokken hurtigt fandt hos en vinhandler i en halvtør udgave med fin smag af æbler og en dejlig læskende syre.”
Ulrik Boesen, Jyllands-Posten, 8. august 2004

Årets Traditionel Cider 2014

Her kan du købe Pomona halvtør cider:

føtex på Sjælland og omkringliggende øer.

Omegn, Torvehallerne
Stade E2, Israels Plads, Frederiksborggade 21
1360 København K

Maltbazaren ApS
Krondalvej 9C, 2610 Rødovre

Dia’legd
Viktoriagade 1, 1655 København V.

Diverse restauranter, vinhandlere og delikatesseforretninger